Pages

21. apr 2016

Kollektsiooni ''JUPITER'' telgitagused


Alles oli sügis, mil ma esimest korda selle pükskostüümi proovis käisin ja mõtlesin endamisi, et heh, aprillikuuni on lihtsalt nii mõtlematult pikk aeg... Aga võta näpust, kohale see tuligi ning kohe varsti saab läbi kaa. Läbi said ka TTHK Avatud Uste Päevad, mille raames üks eriti armas tulevane rätsep/disainer/moelooja/muidu äge naine Diana Piirsalu tegi ühe vägeva kollektsiooni, nimega JUPITER. 
Kes ei tea, siis olen sama hariduse saanud juba nii mõnigi aasta tagasi ning peale kooli lõppu on mul õnnestunud igal aastal siiski nendel lavalaudadel kaks päeva järjest käia :) Muidugi ka näha vanu õpetajaid ja ruume.. Mõnus nostalgia!

Kõik piltidel nähtu toimuski täna, olen nüüd maandunud Jupiterilt oma kodudiivanile, mis on nii mõnus, et ma ei taha enam mitte kuskile minna... Nagu ma maininud olen, siis see nädal on kreisipööra ning kaks päeva (eile ja täna) oligi põhiliselt seotud TTHK showga, hommikul üheksast olime kohal, täistuuridel meik ja soeng, nagu näha, siis olid need mõnusalt kreisid :D Endal läks koguaeg meelest, et selline meik näos on, seega alatihti imestasin, et miks mind nii veidralt vaadatakse?! 

Moeshow läks väga edukalt, meid (Dianat) premeeriti 4 auhinnaga, jeehuu! Koolist lendasime kohe linnahalli katusele, et Diana õde, fotograaf Jana Solom, meist ka ägedad fotod teha saaks!

Pildid: Ruth Sotnik (natukene töötlesin ise)

Kolmapäeval kiirustasin peale moeshowd + koolis pildistamist kiiresti koju, et ennast puhtaks pesta ning siis jooksin juba uuele photoshoodile, nimelt MOOD ajakirja juunikuu moeseeria pildistamine toimub RAW stuudios ning ma sain sellest osa! Olen siiani nii õnnelik ja tänulik, et mind on märgatud... Nii et kui hästi läheb, ja ma suutsin kaamera ees kaunis olla, saate juunikuu MOOD ajakirjas näha üht tuttavat nägu... või siis mitut :) Ma ei saa sellest eriti rohkemat rääkida, st ma võin oma kogemusest rääkida küll, kui kedagi huvitab (kirjuta kommentaar!), aga ma ei tohi pilte veel jagada... Alles siis, kui ajakiri väljas on.

Täna peale pildistamist viisin ühele kliendile käevõru ära ning see tunne on ka ikka maailmaparim - keegi täitsa võõras inimene tellib minu tehtud ehteid ning ütleb esimese asjana, et tahan kindlasti veel! See teeb südame nii soojaks :) 

Mul on see nädal toimunud mõningad elumuutused veel, aga kõigest ei saa ju korraga rääkida! (ulmeline nädal on see tõesti... :D)

olge paid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign