Pages

10. mai 2016

BEEBI-MARILI / Põhikool &keskkool

Ma olen seda juba pikka aega planeerinud, et otsin mälupulga pealt vanu pilte ning panen need ka siia, teile näitamiseks, ülesse. Eile siis lõpuks asusin asja kallale ning naersin, pisarad silmis, sest nii palju naljakaid pilte on! Jeesus kristus, mis näod ja poosid ja .... HAHAHAHA!
Täna jagan veidi rahulikumaid pilte, mitte kõige naljakamaid, kuna enamuste peal ma ei ole üksi ning pean veel selgusele jõudma, kas neid üldse jagada.. Või peaksin ennast välja lõikama ning siis näiteks mitu pilti kokku töötlema? 

Leidsin palju palju pilte, kus Martaga koos oleme ning see tegi südame nii soojaks - best friends 4ever, mäletad Marta :) (4ndal pildil on mu kõikse kaunimad geelküüned :D Selline piff olingi ja oi neid beibe pilte on veel!)

Minu jaoks on neid pilte üsna tavaline vaadata, sesmõttes, et see olen ju mina :D aga neile, kes mind teavad alles paar aastat, neile on vist naljakam. Veider vaadata ja mõelda, et ma enam prille ei kanna näiteks..

Okei, aitab lobast,
tsau :)


Kas selliseid postitusi võiks veel olla? Võib-olla teemalisi, ala minu stiil, soengud läbi aegade? Andke teada :)

3 kommentaari:

  1. Vaatan neid pilte ja mõtlen, et kõik oli nagu eile :)

    VastaKustuta
  2. Eelviimasel pildil meenutad täiega Anne Hathaway'id Printsessi Päevikutest! :D

    VastaKustuta
  3. Kenadused, mis muud. Bff's 4eva

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign