Pages

12. mai 2016

KÕIGE KERGEM MEIGIÕPETUS EALES!


Oh seda õnne, kui avastad hea meigitoote, mida nüüd elupäevade lõpuni kasutada tahaksid! Minuga juhtus see hiljaaegu ning otseloomulikult tahan seda kõigiga jagada. Paljud on kindlasti kuulnud Maybelline Color Tattoo lauvärvidest, ka mina, juba pikka aega tagasi. Kasutamiseni ma ei jõudnud kunagi, kuna.. ma olen laisk meikija (tegelikult meikida on äge, aga maha võtmine on minu jaoks õudukas) ning sageli puuduvad mul näiteks vajalikud pintslid, et ilusat asja teha... Räägin siis praegu põhiliselt silmameigi pintslitest. Puudripintsel ja jumestuskreemipinstel, kulmupintsel, huulepintsel.. kõik need mul on :D 
Igatahes, Color Tattoo lauvärvid on mõnusas potsikus, mille sees saab näpuga surkida (hellõu mustus!) ning seda siis laugudele ''määrida''. Tundub kõik muidugi väga ebaglamuurne, aga see toode on ime asi! Enda meelest mäkerdad ja soperdad midagi ning voila! Iludus kuubis :D Küll kiidab ennast nüüd...

Aga kui sa oled samasugune nagu mina, kes ei oska/ei taha meeletut meiki teha, siis see toode päästab su päeva - teed silmad, natukene kulmu, päikesepuudrit põsele ning täielikult lummav ja sätendav naine valmis! 

PS: kõige parema hinnaga on need (praegu) Kristiine Prismas! Minu tooni nimi on ''On and on Bronze'', kuid valikus on veel hääääästi ilus roosa, kuldne, eriti cool lilla, must ning selline.. roosakas-pruunikas-kaunitar, mida mul pole õnnestunud kuskilt leida, aga ajan jahti edasi - sellega tehti mulle Anne&Stiili reklaami jaoks silmameik ning see nägi lihtsalt vapustav välja :) Kas keegi on teist mind juba ajakirjas näinud? Võimalik, et te ei märkagi, mu enda õde ei tundnud mind ära :D 

Ma tunnen tegelikult viimasel ajal, et kosmeetika hakkab mind järjest rohkem huvitama, eks see tööga ka seotud (kas ma ei maininud, et vahetasin töökohta?!), et pean toodetest teadma ning see tekitab huvi neid ise katsetada. Eks ma jään siiski loomuliku ilu austajaks, aga mõnus on vahepeal rõhutada erinevaid näoosi ja näha, kuidas näoosad mängima hakkavad. 
Lisaks tekitavad minus tõelist huvi uued brändid, mis riburadamisi Eestisse jõudma hakkavad... Urban Decay, millest olen aastaid läbi youtube'i piigade kuulnud ning NYX, mille paar toodet minu meigikotti hiljaaegu jõudsid ning varsti kuulen/te sellest brändist palju rohkem ;)

okei kaunitarid, aitab lobast :)
tsau!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign