Pages

16. mai 2016

UUS LEMMIKTOODE, MIDA POLNUD VAJA OSTAGI/ Zao Organic Makeup


Naljakas lugu (sellest, kuidas ma võin udupea olla) - Mu uues töökohas on lisaks kõigele heale ka kaks brändi orgaanilist kosmeetikat, üks neist Zao Organic Makeup, millega on mul ka eelnevaid kokkupuuteid olnud. Üks kord saadeti mulle nende poolt posu tooteid, millest mõned ei olnud kohe üldse head - otsustasin seega neist mitte kirjutada. Läks mõni aeg mööda, olin tööl ning tutvusin toodetega uuesti, et vajadusel nendest klientidele rääkida saaksin. Kuna ma olen praegu valge kui kuu, siis otsustasin üht päikesepuudrit proovida ning oh-sa-poiss, kui ilus see oli! Hakkasin seda iga päev tööl olles kasutama, ahhetasin ja ohhetasin, et kuidas üks toode saab nii hea olla! Hind aga üsna krõbe, üle 20.-, seega otsustasin endale natukene aega anda, kui tõesti väga meeldib, siis ostan ära.

Nii.

Eile õhtul koristasin vannituba ning otsustasin oma meigikoti (mis on tõesti väike) korda teha, kontrollida, kas kõik tooted kehtivad ja mida ma näen - Zao karpi, millest mul ei olnud mitte ühtegi mälestust. Avasin selle ega suutnud ära imestada - sama päikesepuuder, mida tööl olles kasutanud olen! :D Võite mu õnne ette kujutada ning minuga koos imestada, et kuidas sellised asjad küll meelest lähevad...

Minu toon on 342, aga tõin all ära väikese valiku erinevatest toonidest. Saadaval internetis SIIN ja SIIN. Nr 344 on matt toon, ülejäänud imeliselt helkivad (suveks nii ideaalne!).


Vahepeal tuleb ikka see oma asjades shoppamine ette võtta - võib leida ootamatult häid üllatusi! 
Olin pikka aega usku, et pole vahet, kas 2.- eurone või 20.- eurone puuder/põsepuna jne, aga nüüd arvan juba teistmoodi...

Või pole ikka vahet?
Mis firma päikesepuudrit te kasutate?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign