Pages

7. aug 2016

KAAREN STUUDIO

Ilmselt paljud nõustuvad, et Eesti disain on vägev! Meil on küll väike maa ja vähe inimesi, kuid ilusat loomingut on selle eest topelt või lausa kolmekordselt! Avastan viimasel ajal lausa iga päev enda jaoks uusi ja põnevaid inimesi, brände, disainereid, kelle loomingut koheselt armastama hakkan. 

Nii juhtus ka eelmine nädal, kui Nu Nordik avaldas oma Facebooki lehel Kaaren Stuudio patjade pildi. Olin koheselt lummatud ning juba viie minuti jooksul olin e-maili teele pannud, et mis, kus ja kuidas. Tahtsin millegipärast otse omanikuga vestelda, mitte ainult Nu Nordikusse minna ja padi kaenlas koju sammuda. 

Kaaren Stuudio omanik on Pille Ernesaks, kellega mul õnnestus neljapäeval isiklikult tutvuda. Tegelikult nägime juba Nu Nordikus päev pärast mu kirja saatmist, kuna ma siiski tahtsin neid patju kiirelt oma silmaga näha ning Pille oli täpselt samal ajal ka poes. Tore kokkusattumus! 
Me saime kokku ta stuudios, mis asub vanas Standardi majas ning jutustasime pikalt elust, brändist ning lõpuks ka sellest, mis võimalused on Eestis ja välismaal enda brändi turundamiseks. Väga põnev oli ning ma olen õnnelik oma initsiatsiivi üle, näha inimest brändi taga on palju palju huvitavam, kui lihtsalt ilusa asja ostmine poest. 

Kuigi minu valik oli juba esimesest hetkest kindel, siis praegu unistan juba kahest uuest padjast. Mulle nii meeldib nende minimalistlik, aga toores välimus! Üht valikut näete SIIT! Minu kodu kaunistab nr3. 

Rohkem pilte ja infot Kaaren Stuudio Facebooki lehelt - 

ja patju näete Nu Nordikus või kui lähete ka Pille stuudiosse külla! Mina igatahes soovitan, nii inspireeriv ja tore naine:)

All mõned fotod, mis stuudios tegin.


Kes on teie lemmik Eesti disainer, kunstnik? Let me know, ma olen praegu tõelisel Eesti disaini lainel :) Varsti näitan teile oma teist hiljutist lemmikut!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign