Pages

20. aug 2016

UUS SOENG! + kus ma juuksuris käin


Ma olin juba pikemat aega väga rahulolematu oma ''soenguga''. Jutumärkidega, kuna tegelikult oli mul peas lihtsalt üks raske mopp, mis ei hoidnud kunagi ilusasti ning enamus ajast kandsin juukseid kas krunnis või hobusesabas. Mulle väga meeldivad pikad juuksed, aga sageli leian end jälle juuksuritoolist ja pooled juuksed põrandal. Nii läks ka see nädal, olin töö juures ja korra peeglisse vaadates sain aru, et mul on muutust vaja ja kohe! Helistasin siis oma juuksurile ja sain kohe sobiva aja, milleks oli neljapäeva lõunapoolik. 
Ma teadsin, et tahan rohkem liikumist ja kohevust, kuid ära lõigatud pikkus üllatas mind alguses väga... Ehmatasin korra äragi, et ei-ei, ma ju ei tahtnud lühemaks! Lõpptulemus oli aga üle ootuste armas ja lahkusin juuksurist ülisuure naeratusega! Nii kerge ja ilus oli olla :) No siiani on!

Kihvt on see, et mu juuksed on lühemana palju vägevamad, st mu loomulik lokk tuleb meeletult välja, mis teeb hommikuse sättimise nii palju lühemaks, kuna soeng on juba peas! Ülemised pildid on tehtud neljapäeval peale juuksurit, täna olen värskelt pestud peaga ja täitsa lokilammas, nii äge :) 

Kus ma siis juuksuris käin? Ma olen Tallinnas elamise jooksul sattunud nii mõndagi salongi, praeguse leidsin guugeldades, miskipärast mulle tundus, et kalamajas/pelgulinnas oleks kõige ägedam juuksuris käia, mis sest, et ma ei ela seal. Aga mul oli õigus ning nüüd ma siis käingi Pelgulinna juuksuris, mille nimi ongi.. ''Pelgulinna juuksur'' :D Asub see Mulla tänaval, pisikene armas keldrikorruse salong, kus lisaks juuksurile pakutakse ka maniküüri/pediküüri, jumestusteenust, depilatsiooni, massaaži, kõike! Mina olen siiani vaid juuksuriteenust proovinud ja sellega 100% rahule jäänud. 


Olen aus, algselt läksin sinna, kuna mul polnud eriti raha, aga juukseid oli vaja ometi lõigata ning sealne hinnakiri oli väga-väga mõistlik. Rahast pole küll viisakas kirjutada, aga ütleme nii, et hetkeline seis lubaks mul ennast poputada, kuid milleks raha kulutada, kui saab vähemaga, aga niivõrd positiivse emotsiooni ja 100%-lise  rahuloluga :)

Igatahes mina soovitan, kel puudub hea juuksur!

2 kommentaari:

  1. Mis värk sellega on, et rahast viisakas kirjutada pole :D?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mulle tundub nii :D Võib-olla väljendasin valesti, kui teised kirjutavad, siis ma loen huviga, aga endal on veider kirjutada :D

      Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign