Pages

6. okt 2016

SAMETI VAIMUSTUS + 3 LEIDU ZARAST


Tegin eelmine nädal sellise veidra otsuse, et ostsin endale tumerohelise sametkleidi. Veider ei ole mitte materjal (lasin endale custom-made sametkleidi teha kooliajal + lugematud sametkeebid, mida kandsin, tõid mulle hüüdnime Öö) ega ka värv, vaid kleidi tegumood. Kuhu ma kavatsesin nii lühikese kleidiga minna, jumal seda teab. 
Võib-olla peaksin seda tasakaalustama ülepõlvepõlvikutega, ma ei ole veel jõudnud proovida, kuna ilm otsustas täiesti ära keerata! Praegu rokin ainult pikkade pükstega ringi ning sellega tuleb meelde, et too samune kleit sobis mu mustade kitsaste treggingsitega (trousers+leggings) kokku küll! Kuna välimusest meeldib see iludus kohe väga... nii pehme ja kuninglikku värvi. Pikkade varrukatega kaa, piltidel pole näha - kaadrite vahepeal lõdisesin isegi kampsuniga, aga õnneks on fotod tehtud kodu vastasmaja sisehoovis, hiljem soojendasin end teki ja teega ülesse :)

Piltidel on näha ka mu uus müts! Kandsin mütse viimati.. kooli ajal ehk, aga ei mäleta väga sedagi. Olen kippunud arvama, et ma näen liiga muna välja sellises stiilis mütsidega, aga kui õde ütleb, et on nunnu, siis pagan võtaks, ma olengi nunnu!
Müts pärit Stradivariusest ning samuti eelmisest nädalast, seega soovijatel on võimalus see endale kaa soetada - mõnus ja soe on see küll :)

Kleit Bershka kodulehel


Leidsin veel kolm ilusat valikut ZARA poest, kolmes erinevad hinnas (minu meelest odavam on kõikse ilusam). Esimene neist on saadaval ka mustana ning kuna see on nii ilusa pikkusega, siis ma väga kaalun hetkel selle soetamist. Aga roheline on kaa nii ilus... (ma olen vahepeal vist shopahoolikuks hakanud...)


Kas sa oled ka sametist vaimustuses nagu ülejäänud maailm või jätab see läikiv kangas täitsa ükskõikseks? Pean tunnistama, et olen täielik moeohver hetkel! Samet ja chokerid - nendest olen vaimustuses, samas kui mom-jeans, bomber-jacket ja rüüsidega riided jätavad mind väga külmaks.

4 kommentaari:

  1. Jah, ma olen ka sametist vaimustuses ja see keskmine kleit jääb nüüd mõneks ajaks kummitama. Kuigi tegelikult tahaks ühte põlvini ulatuvat plisseeritud sametseelikut, umbes tumepunast värvi, kas see on liiga palju palutud? :D

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign