Pages

5. dets 2016

KRISTALLIKAART #5 ja #6 - MÄEKRISTALL & LASURIIT


Tänane esmaspäev toob endaga kaasa kaks kristallikaarti, sest eelmine nädal jäite ühest ilma... Minu vabandused, võtsin korraks puhkuse blogist. Aga selle eest saate täna topelt ning ma küll kordan ennast juba mitmendat korda, aga need uued kaardid on mu lemmikud!

Lasuriidiga töötamisel on mul eelnevalt veidi raskusi olnud, kuna selle energia ei sobinud mulle kohe üldse... aga õnneks läks see mööda ning lasuriidist on mul erinevates olukordades palju abi olnud (nimelt töötab see kristall imeliselt kurgutšakraga ehk aitab ennast kehtestada ning öelda välja asju, mis südames).
Mäekristall on roosa kvartsi ja ametüsti kõrval üks populaarsemaid kristalle maailmas ning minul on neid kodus igal pool. Hetkel üks lemmikumaid kaelakeesid on samuti mäekristalliga, mõnus pehme toetav energia :)

MÄEKRISTALL kristallikaardi link!


Aitäh kannatlikkuse eest ja naudi uusi kristallikaarte!

1 kommentaar:

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign