Pages

30. dets 2016

RAINBOWS, rainbows everywhere

Usun, et enamus tallinlastele on tuttav see Balti jaama tunnel, mis terve novembrikuu imeliselt värviline välja nägi. Kindlasti ka teistele, mittelinlastele, kuna kuuldavasti oli Instagram täis olnud neid pilte. Ka minul muidugi, kuna üks õhtu läksime Jüriga sinna kiirelt pilte tegema. Üsna keerukas oli, kuna see tunnel on siiski üldkasutatav ning õhtul poole kaheksa paiku ka väga läbikäidav ala. Aga nagu näha, siis suutsime mõned klõpsud saada nii, nagu oleksime ainsad seal vikerkaaremaal.
Tahtsime pildile püüda Jüri uue, VALO Design, musta dressika, aga siinsest pildist pole tegelikult üldse selle disainist aru saada : ) Ups! Kuna lisavalgustus puudus, siis tahtsin pigem taustavärve pidlile püüda, seega meie kehad jäid suhteliselt tumedad. 

Kuna talveaeg pole veel kohale jõudnud, siis minu meelest sobivad need pildid ka praegusesse eriti halli ilma... et tuua ellu veidi värvilist vikerkaare meeleolu!

Mõnusat reedet kõigile! Peale eelmiste postituste kirjutamist on miskit minu sees maha rahunenud ning kirjutamine on oma rõõmu tagasi saanud :) Järsku on tagasi see tunne, et tahaksin väga palju jagada ning ma ei muretse selle üle, et kas  postitus tuleb perfektne ja super põhjalik. 

Ma olen liiga palju lubanud igasuguseid erinevaid postitusi, seega ma hakka kirja panema uute postituste ideid, aga ma ei suuda suud lukus hoida... Ma hakkan varsti uut ehetekollektsiooni looma! Ning tegelikult lausa KAHTE kollektsiooni - whaaaaaaaaat? 
Ma olen viimasel paaril päeva saanud nii palju inspiratsiooni ning kollektsioonid hakkavad vaikselt mu peas valmis saama. Aga kõik on alles ees --- pagan, ma tahtsin sellest ju eraldi postitust teha! Seega jätan asja siinkohal pooleli :)Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign