Pages

8. jaan 2017

Igapäeva hetked

Enamus pilte, mis ma telefoniga pildistan, ei jõua kunagi Instagrami, seega otsustasin mõningaid hetki blogis jagada. Kuna ma ise olen uudishimulik to the max, siis äkki on teistelgi põnev näha hetki, mis näiteks Instagrami ei jõua.. :) 

Eriliselt tooksin välja viimase pildi - ma ei ole väga ammu Rotermanni Keskuses käinud, kuid nädala alguses eksisin sinna korra ära ning mida ma nägin - kõik ruumid olid täis kunsti! Nimelt tegutseb seal kunstnik Rein Meresaar, kelle Avatud Kunstistuudio on Rotermanni üle võtnud, nii kihvt! Rein oli ise ka seal toimetamas, julgustas mind ringi vaatama ning pakkus mulle mu lemmikut - lehmakommi! Nii toredad väiksed rõõmud :D Kindlasti lähen sinna tagasi, minge kaege ka üle, kel aega ja huvi :)2 kommentaari:

  1. See teine pilt on nii cool! Mis seelik/kleit, miks nii fancylt riides?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seelik, jõulude ajal sain kingiks jaa... tööl olin :D Tasakaalustasin sama kampsuniga, mis reedel seljas oli, siis kaob see fancysus nats ära.

      Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign