Pages

26. veebr 2017

KEVADINE INSPIRATSIOON

Ma jooksen kohe pildistamisele, aga jagan kiirelt mõnda inspiratsiooni pilti, mis Pinterestist silma jäänud on. Muidugi on neid pilte tegelikkuses sadu (miljoneid), aga siin ainult mõned fotod, mis mind kõnetasid. Enamus mu Pinteresti on täis kodu-teemalisi fotosid, aga ka erinevaid ehteid ja moodi. Kusjuures, viimasel pildil olevad mustad jalanõud on mul natukene teises versioonis kapis olemas (ok, tegelikult koridoris) ja ootavad kevadist kuiva asfaldit! Sai need soetatud NS Kingast meeletu allahindluse ajal ning minu omadel annavad veidi rokilikku välimust ümmargused needid. Eks varsti näitan neid :)
Kodu inspiratsioonis vallas ''võitlevad'' ammusest ajast peale helge puhtus ja pisut tolmune boheemlaslikkus. Tegelikult see võitlus käib ka riietuses - viimasel ajal olen lummatud olnud minimalismist, must-valgest, aga minu hipi-hing ei anna alla ning mu käsi kaunistavad Indiast pärit erinevate poolvääriskividega käevõrud. Tegin hiljuti ka mõned kollaažid Polyvores, mis täiendavad mu minimalismi lummust. See postitus peaks väga varsti blogisse jõudma!


aga okei praegu, pean jooksma, tsauu! (üritan instagrami stoorit jälle luua tänasest, piilu sinna!)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign