Pages

14. veebr 2017

PUR Maagia 2017

Muusa/make-up/hair - Maret Ubaleht
Fotograaf - Siiri Kumari

PUR KODULEHT


Mul on nii hea meel teile näidata oma uut ehetekollektsiooni! See õnnetunne, kui kõik paika loksub, saabus mulle juba vahetult peale jõule, aga olen õppinud asju tegema tasa ja targu. Sellepärast tuli kannatlikult oodata veebruarini, et kõik mu töö avalikustada. Muidugi mitte ainult minu töö, vaid ka teiste imeliste naiste! Aitäh Maret, Siiri ja Kristiin, ilma teieta ei oleks PUR nii vägev!
Üks asi, mis mul läheb meelest mainida, on see, et iga ehet on vaid mõni eksemplar! Ma ei aja taga super-ekslusiivsust, aga mass-tootmine pole minu rida ja eks iga naine tahab tunda end erilisena - minu ehetega on see võimalus ;)

Aitähh kõigile, kes te mu töid piilute ning tagasisidet annate - innustate mind edasi püüdlema!

1 kommentaar:

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign