Pages

18. märts 2017

MY BUNS AT FASHION WEEK

Neljapäeva õhtul võõpasin huuled oranžiks ning jooksin (jee uued tossud) Hilton hotelli poole, et koos Piiaga Tallinn Fashion Weeki raames Iris Janvieri showd vaadata. Kollektsioon oli väga mitmekülgne ning naiselik, mulle avaldasid muljet päris mitu lõiget ning erinevad kangavalikud. Inspiratsiooni sain küllaga (ma ei ole veel maininud, et hakkasin jälle õmblema!) ning ütleme nii, et päris lõbus oli sellist üritust väisata. Ma ei mäleta sügisesest TFW'st, et nii palju sulelisi ja sarvilisi kokku tuleb - mina olin ka sarviline oma krunnidega :D Ma ei saa neid kõrgemale teha, sest juukseid pole piisavalt! Seltskond oli igatahes väääääga kirju ning mul oli põnev jälgida inimeste garderoobi-valikuid. Ühel hetkel hakkasime Piiaga natukene vaidlema teemal ''karusnahk - kas okei?'', aga kuna ma üldse ei taha vaielda, siis jäi see nii. Muidugi, see on iga inimese oma valik, ma lihtsalt ei mõista neid, kes karusnahka otsustavad kanda.
Mis sina karusnahast arvad? Kas on okei kanda loomi ainult sellel eesmärgil, et olla glam fashionista? Sest enam ammu ning eriti Eestis ei ole vaja karusnahka, et olla soojas :) Soovitan piiluda ka siia http://uustuus.ee/im-faux-not-fox/

Aitäh Tallinn Fashion Week mind kutsumast!


Facebook  .  Instagram  .  Pinterest

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign