Pages

27. märts 2017

Ohoo - MIND PANDI AJAKIRJA!


Juhuu ja juhhei - juba eelmisest nädalast lettidele jõudnud BuduaarTeen vahelt võib näha üht tuttavat nägu! Ma poleks iialgi ette kujutanud, et ma võin jõuda ajakirja kaante vahele, just minu kui isiksuse ja blogija pärast. Modellina on üks asi, aga blogijana . nii palju vägevam tunne! Aitäh aitäh Helen sulle selle võimaluse eest! :) Täispikka artiklit saad lugeda ajakirjast ning võib-olla varsti ka internetist. Eriti äge on minu meelest see, et kõikidest piltidest, mis ma saatsin (erinevad olukorrad, photoshoodid jne), valiti see, kus mul pole kübetki meiki ning olen oma armsa kristalliga :) Nii tore!

Rääkides modellindusest ja ajakirjadest, siis värskelt letile jõudnud Anne&Stiil Unistuste Pulmad vahelt võib mind jällegi silmata ;) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign