Pages

29. sept 2017

BRILJANTNE BRÄND / I osa / alustame algusest


Tükk aega mõtlesin, et kuidas seda raamatut oleks õige lahata ning blogisse kaasata. Sain kommentaaridest aru, et huvi on suur ning minu enda soov oleks seda headust edasi anda, aga samas ma ei saa hakata (ega tohigi) tervet raamatut ümber trükkima. 

Siis jõudsin raamatu teise peatükini ning sealt hakkasid tulema küsimused, millega peab süvitsi tegelema ehk siis võib-olla kõige kergem oleks neid üksikult lahata? See kord sai nii, ootan teie ettepanekuid, kuidas seda teemat paremini hallata :) 

1. Mis on selle kõige mõte?

Minu jaoks on olnud probleemiks ühendada blogi ja minu bränd, PUR. Tekkinud on palju küsimusi - kas üldse ühendada? mis siis muutuks? kas peaksin blogi suunda muutma rohkem brändikeskseks? blogi nime muutmine? 

Olen saanud mõlemalt poolt arvamusi, on inimesi, kes arvavad, et kindlasti peaksin hoidma kaks asja lahus, mul endal oleks niiviisi kergem, kuna blogi on rohkem isiklik. Teisest küljest, mu bränd on ka minu elu osa ning hetkel ei ole ma seda väga siia blogisse toonud.. Ma isegi ei tea, miks. 

Raamatu soovitus on teha üks korralik moodboard, kuhu siis tuleks koguda kõik meeldiv, mis unistuste brändiga kaasas käib. Esmalt tuleb korralikult unistada ning mitte mõelda, et mul pole finantsiliselt võimalik seda teha.. Mida teeksid siis, kui raha ei oleks küsimus? Milline oleks su bränd, sinu tegemisel, mis tasemel? Kes on su ideaalne klient? Neid küsimusi saab ka muidugi blogimisse rakendada, asendades kliendid lugejatega. Milline on sinu ideaalblogi? Millistel teemadel kirjutad? Millised fotod seda illustreerivad? Kes on blogi lugejateks?

Tegelen hetkel enda moodboardi loomisega ning järgmises raamatut käsitlevas postituses jagan seda ka siin. Huvitaval kombel leidsin kõige rohkem inspireerivad pilte oma vanast Tumblr'i blogist, mida aastaid tagasi väga usinasti täitsin. 


UNISTA SUURELT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign