Pages

8. sept 2017

NYX Cosmetics KINGIKOTT - Milles pettusin, mida kiidan?


Nüüd, kui suurem melu NYXi avamisest on möödas, siis tuletan omalt poolt seda taas meelde ning avan ürituselt saadud kingikoti sisu! Minu kingituste kogus sai mõne võrra suurem, sest suutsin endale mänguautomaadist kaks huuleläiget võita! 

Olen ammusest ajast tahtnud teha ka korralike näidetega meigipostitust, sest minu jaoks isiklikult on need postitused nii poolikud, kus meiki pole tegelikult näos nähagi. Siis sellest ei saa ju absoluutselt aimu, eksole? Siin kohal mainin kiirelt, et paar toodet jäid ka minul proovimata, sest teadsin eos, et neid niikuinii kasutama ei hakka ning pigem hoian kingiloosi tarbeks. 

Kingikoti sisu oli järgnev:

Liquid Suede Lipstick toonis Foul Mouth ja Respect The Pink
Velvet Matte Lipstick toonis Disorderly
Lip Lustre Glossy Lip Tint toonis Violet Glass
Ombre Blush toonis Code Breaker
Gotcha Covered Concealer toonis Ivory
Gel Liner & Smudger toonis Annie
Micro Brow Pencil toonis Espresso

Ma olen täiesti sisse võetud erinevatest (vedelatest) huulepulkadest ja läigetest ning need läksid kohe käiku! Samuti olen alati hea peitekreemi otsingul, mis vajadusele mu tumedad silmaalused ära katavad. Kahjuks ütlen etteruttavalt, et pettumusi oli mõlemas kategoorias. 
NYX lubab, et Gotcha Covered on lihtsasti hajutavav, veekindel peitekreem, mis ei jää vagudesse ega jäta paksu maski tunnet. Ma tahaks kõik need väited ümber lükata, välja arvatud siis see veekindlus, sest ma ei suutnud seda toodet nii kaua kasutada, et see aspekt oleks kuidagi välja tulnud. Paksu ja nätsuva koostisega, väga raskelt hajutatav ning tekitas juba käe peal kohese maski tunde. Pean tõdema, et jah, see toode kattis küll päris hästi (toon on natukene liiga hele hetkel, aga talvel olen kindlasti nii hele, nagu see toode), aga kuna tunne on nii ebamugav, siis kahtlen, et see peitekreem kasutust leiab. Mida aga kiidan? HD Photogenic Concealer Wand on imelineeeeeee toode, mida soovitan absoluutselt kõigile! Soetasin just hiljuti oma teise tuubi ning Piia SelfMade blogist soetas endale NYXi avamispeol samuti selle toote, isegi samas toonis. Igatahes, soovitan soojalt, vot see toode katab KÕIK, mida vaja katta ning tunne on siidine, õhuline ja kestab super-kaua peal. Jõuame nüüd huulte juurde, sest see on palju põnevam osa! Nagu piltidelt näha, siis kõik neli huuletoodet on üsna sarnases värvigammas, kõik lillade toonide perekonnas. 

Kas räägime negatiivsest kogemusest kohe ära, siis saab heade asjade juurde minna? Mhmh, nõus! Nimelt mul on kodus juba lausa 3 NYXi matti huulepulka ning need on väga-väga head. Peale kandmine on kerge ja sujuv, värvipigment pimestav. Üldiselt kasutan siiski Soft Matte Lip Cream'e, sest nende aplikaatoriga on kergem toimetada, kui palja huulepulgaga (ja head huulepinstlit mul pole..). 

AGA

See huulepulk on tõsiselt nõme! :D Pildil on näha, kui kehva pigmendiga see on! Disclaimer: Kõiki tooteid panin vaid ühe kihi, et oleks võrdne tulemus, kuid seda huulepulka HÕÕRUSIN huultele päris pikalt ning ikka jäi see inetu. Toode ise tundus hästi vahane, mitte üldse meeldiv ning kõik oli kuidagi.. mööda. Võib-olla ma sain halva partii? Kes teab, ma ei ole sellist tooni ise kunagi soetanud, mul on kodus kaks nude tooni ning erkroosa, mis on veatu kvaliteediga.

Teine kahtleva väärtusega toode on Lip Lustre Glossy Lip Tint. Okei, ma saan aru, nimigi juba ütleb, et selle eesmärk ongi olla õrnalt tooni andev läige ning mina lihtsalt ei ole selle toote sihtgrupp. Mulle jäi arusaamatuks, et miks ühel tootel peab nii vähe pigmenti olema ning miks ta nii kleepuv on... (olen vist liiga kaua matte-huulepulki kasutanud). Võib-olla mitme kihiga hakkab juba midagi looma, aga minu loomulikult tumeda huule pinnalt ei jäänud see lilla väga veetlev. Natukene kiidusõnu ka, sest tegelikult on enamus mu meigikott NYXi tooteid täis, põhjusega. Need kaks imelist Liquid Suede huulepulka on IMELISED! Vaadake vaid seda pigmenti ning ainult ühe kihiga! Hiljem tõdesin, et Foul Mouth (see tume-tume hall) jäi huultel pisut lopergune, aga kannatame ära! See nätsumulliroosa on mulle veidi võõras, aga arvan, et küll see kasutust leiab. Mul tõesti ei jätku piisavalt kiidusõnu, palun proovige kõik ise järgi, kes armastavad tõeliselt hea katvusega ning siidiselt pehmeid huulepulki (huuleläike aplikaatoriga, jee!). NYXi kodulehel on 24 erinevat tooni, küllap uues poes on valik sama suur. 

Ooh, jõudsid lõpuni! Tubli :) 

Kui sulle meeldisid sellised arutlevad/arvustavad postitused, siis anna mulle teada kommentaarides või näiteks Facebooki lehel LIKE pannes!

4 kommentaari:

 1. Aga kuidas kulmupliiats meeldis? Minu jaoks täielik pärl! Ja need Liquid Suede huulepulgad on tõesti fantastiliselt hea katvusega ning intensiivsetentoobidega.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma ei proovinud, kuna see on kahjuks liiga tume minu kulmudele. Aga toode ise tundub hea, mulle meeldivad need komobo-tooted, kus ühel pool hari ja teisel pool pliiats + see on keeratav (Y). Võib-olla ühel hetkel proovin järgi mõnes heledamas toonis, hetkel olen oma ArtDeco puudriga liiga rahul :)

   Kustuta
 2. See Gotcha Covered on täiesti õudne toode :D Tohutu pettumus kui selle endale soetasin.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ühest küljest kurb, et raha raiskamine, aga teisest küljest on väike jee, et ma ei ole ainukene! :P

   Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign