Pages

5. okt 2017

IDEAALSE PRESSIÜRITUSE NÄIDE - Sõsara uute toodete esitlus

Sügise tulekuga on pressiürituste arv kahekordistunud ning kuigi pooltel ma kahjuks osaleda ei saa, kas siis töögraafiku või seriaalivõtete pärast. Aga siis, kui mulle potsatab postkasti kutse, mille põhiteemadeks on jooga ja looduskosmeetika,  teen kõik, et üritusele jõuda! 
Nimelt tutvustati eile City Yoga joogastuudios Sõsara kahte uut toodet - meešampoon ja -palsam. Sõsara teised tooted on mul läbi ja lõhki ära proovitud, ühelt poolt sellepärast, et endiselt töötan looduskosemetika vallas ning teisalt, tegemist on hea ja ausa eestimaise brändiga, kelle missioon on mulle meeltmööda. 

Kuna üks Sõsara brändi loojatest on ka joogaõpetaja ning lausa oma joogastuudio omanik, siis oodati mind ja teisi blogijaid/pressiesindajaid City Yoga stuudiosse, Kalamajas, et teha tunnikene rahustavat Yin-joogat, et siis mõlgutada mõtteid looduskosmeetikast, samal ajal nautida taimseid hõrgutisi Sessooni köögist. Minu jaoks oli tegemist tööpäevaga ehk siis end natukene venitada tundus eriti ideaalne, eriti, sest ma ei ole juba poolteist nädalat kehva tervise pärast trenni jõudnud... (häbi). 

Yin-joogastiil oli minu jaoks täiesti uus kogemus, ma olen harjunud pisut intensiivsema trenniga, aga ilmselgelt ei olnud me kokku tulnud, et higistada, siis sobis see rahulik stiil hästi. Harjumatu oli ka poose pikalt hoida, mul surevad üsna kiiresti käed ja jalad ära, seega pisut väljakutset kah! Üldiselt sai mõnusa puusa ja selja lahtivenitamise trenni, hiljem tööl istumine sujus kohe mõnusamalt.

Kaasa saime kõik kotikese, milles muidugi uued tooted, kuid ka City Yoga kingitus - ühekordne külastus! Ma olen väga-väga valiv, minu joogaõpetaja Nesty (okei, ma ei ole tema stuudios käinud suhteliselt pikka aega, sest hakkasin jõusaalitrenni tegema) on lihtsalt PARIM ning ma ei kujuta ette, et ma kellegi teise käe all joogat praktiseeriksin. Siiski, olen kaks korda näiteks MyFitnessis joogat teinud (Balti Jaamas, ei avaldanud suurt muljet... AGA Nesty annab tunde näiteks Postimajas!) ning olen avatud ka City Yoga õpetajatele, üks nendest on Kaidi Laur, kelle raamatut ma olen lugenud ning kes tundub väga sümpaatne inimene olevat, ma hea meelega lähen ja proovin ta tunni ära.

Suure heameelega oleksin jäänud stuudiosse pikemaks ajaks lobisema, aga töö nõuab tegemist ning tegelikult oligi üritusel ajapiirangud täpselt paigas. Eks südamele lähedastel teemadel rääkimine on mõnus ja aeg lendab :)


Miks siis lausa ideaalne üritus? Üsna kerge põhjendus, mulle meeldib, et me tegime joogat ning sõime head toitu :D Inimesed olid toredad, infot ei olnud liiga palju, ühtegi teist brändi ka maha ei tehtnud, isegi kiideti heaks, et konkurente on, see motiveerib! Teine selline pressiüritus, kus ma osaleda ei saanud, aga tundus eriti äge - suvel toimunud Aesti toodete tutvustus koos rabamatkaga! Väga kahju oli sellest ilma jääda. Järgmine põnev üritus tundub olevat Madara uute toodete tutvustus, mis tehtud koostöös Noora Shingleriga, kes on Soome blogija. Aga sellest juba järgmine nädal :) 

Aitäh Sõsar ja Polhem PR!
Pildid minust Getter KuusmaaKommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign