Pages

14. dets 2017

Avastamas mineraalkosmeetika maailma - LILY LOLO (repost)


Ma olen seda ennegi tunnistanud, et mis puutub kosmeetikasse, siis minu meigikotist leidub kõike muud, kui looduslikku materjali. Õnneks on see vaikselt muutumas, sest olen avastanud brändi, mis on looduslik, aga ka tõesti hea. Nimelt olen tihti pettunud looduslikuma kosmeetika püsivuses, peitekreemid ei kata, ripsmetuššid lendavad õrnemagi tuulega minema ning huulepulgad.. Nende pealejäämisest ma ei taha rääkidagi. Samuti olen kasutanud alati vedelaid ''põhja''tooteid ehk siis jumestuskreem ja peitekreem on a-la-ti olnud vedelad, sest puudrid ei tundunud olevat piisavalt katvad.

Nüüd siis tuleb see hetk, kus pean sõnu sööma, sest peale Lily Lolo mineraalpuudrite kasutama hakkamist ei taha ma vedelaid tooteid nähagi! 

Fotodel näete viite toodet, millest kahte kasutan praktiliselt iga päev ning kolme ülejäänut, kui tahan absoluutselt perfektset meigipõhja. Kaks lemmikut, millest räägin, on põsepuna toonis Coming Up Roses ja päikesepuuder toonis Montego Bay. Mõlemad on 100% looduslikud, sobivad ka veganitele ning sisaldavad argaania- ning jojobaõli, mis mõlemad on väga toitvad, samas kerged õlid.
Argaaniaõli on väga haruldane Marokost pärit õli, mis on täis antioksüdante ja niisutab naharakke kõige sügavamal tasandil. Õli pakub kaitset keskkonnamõjude eest ning aitab säilitada naha kaitsemehhanisme.
Jojobaõli on kergesti imenduv, kuna õli koostis on sarnane naha loomulikule rasule. Omab põletikuvastaseid omadusi ja aitab taastada naha loomulikku rasu -ja niiskusesisaldust.

Samuti sisaldavad kõik tooted erinevaid mineraale (kõlab loogiliselt eksole), nagu näiteks tsinkoksiid (mis annab SPF 15 kaitse päikese eest), raudoksiid, titaanium dioksiid, savimineraal kaoliin, vilgukivi. 

Kolm ideaalse meigipõhja toodet on kindlasti peitepuuder toonis Nude, aluspuuder toonis In the Buff ja pealispuuder Flawless Silk. Need kolm on kõik õlivabad ja endiselt 100% looduslikud ning vegansõbralikud.

❀ Peitekreem sisaldab savimineraali kaoliin, mis tagab hea katvuse ning reguleerib liigset rasueritust.
❀ Aluspuudris sisalduv tsinkdioksiid annab tootele SPF15 kaitsefaktori, mis kaitseb päikese ning kahjulike välismõjud eest. ps: isegi talvel on oluline nahka päikese eest kaitsta!
❀ Mineraalpuudreid on kõige kergem peale kanda kabuki pintsliga, aga olen avastanud, et pisikene beauty blender on peitepuudri jaoks eriti hea valik!

Kõikidest nendest toodetest on mu lemmikud põsepuna ja pealispuuder, viimast ei kasuta ma kuigi tihti, aga sel on lausa imeline helk (saadaval kolm erinevat - läbipaistev matt, läbipaistev läikega ning õrna tooniga läikiv) ja käitub kui kaitsekiht, mis eelnevad kihid kõik ära kinnitab. Olen seda mõnikord ilma aluspuudrita kasutanud, kui vaja kiiresti esinduslik ja ärkvel välja näha (mul on see õrna tooniga ja läikega puuder). 

Põsepuna on lihtsalt the bomb, seda kulub imevähe, see on matt, mis mulle väga meeldib ning kuigi ma poleks ise sellist tooni valinud, on see täpselt mulle sobilik. Aga tõesti, little goes a long way. Samuti järjekordne toode, kui vaja kiirelt värske(m) välja näha - paar tupsutust põskedele ja wow, tervislik õhetav jume.Disclaimer: Kõik Lily Lolo tooted sain reklaamidiili kaudu ajakirjatööga seoses. 

Kõiki Lily Lolo tooteid saab osta MG Beauty lehelt.  Kindlasti soovitan ❀

Kas mu blogilugejate seas on samuti Lily Lolo fänne või kasutate teisi mineraalkosmeetika brände - kui jah, siis milliseid? 

Kui oled oodanud märki, et peaks mineraalpuudrite poole piiluma, siis THIS IS IT! 


Ma juba ühe sõbranna olen ühe teise tootja pealt Lily Lolo peale saanud, puhtalt hinna/suuruse võrdlusel (ja eks ka minu kiidusõnad mängisid rolli). Aga olen kindel, et ta on super rahul! 


2 kommentaari:

  1. Hetkel kasutan Dr. Hauschka Illuminating Powder-it aga see on otsakorral ja just mõtlesin, et mis nüüd teha (tegu oli erikollektsiooni tootega). Mulle tundub, et see Lily Lolo kerge läikega pealispuuder on täpselt see, mida vajan .. toode ja pakend tunduvad praeguse puudriga väga sarnased, seega proovin kindlasti! 😊

    VastaKustuta
  2. Olen pikalt olnud Ontic Minerals puudrite fänn. Neil väga ilusad neutraalsed toonid, mis ei ole liiga kollased ja on minu heledale jumele õiges tumedusastmes.

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign