Pages

29. nov 2017

PRAKTILISED UUED OSTUD + lemmik kaltsukas Tallinnas


Teate, ma olen enda üle nii uhke! Olen endale viimasel ajal ainult vajalikke ning väga praktilisi asju ostnud, näiteks see must talvemantel, mille koostises on 60% villa ning see must kaabu, mis on 100% villane. Mõlemad ostetud mu kõikse lemmikumast kaltsukast Tallinnas - Telliskivi Kirbukas! Mitte segamini ajada Telliskivi Kirbuturuga, mis toimub iga laupäev 10-15 Rohelises Saalis, vaid Telliskivi 57 asuvas suures poes, vana Kukekese kõrval. Pood on esmaspäeviti kinni, aga avatud T-R 11-19 ning L-P 11-17. 

See on tüüpiline box-süsteemiga kirbukas ehk siis inimesed ise viivad oma kaupu ning hindavad neid vastavalt oma soovidele. Mina olen skoorinud sealt 8 euroga Zara kleidi, mida nägite postituses THE IT GIRL. Siis see must mantel, mille leidsin 20.- ning must kaabu kümneka eest. 

Eile jätsin sinna ühed väga coolid saapad ning koti... Aga need ei olnud kõige praktilisemad, seega.. kui väga kummitama jäävad, lähen vaatan uuesti, kas on alles!

Mantel on väga korralikult hoitud ja uue välimusega ning isegi tagumine ''saba'' oli lahti lõikamata (aga võimalik, et inimesed lihtsalt ei tea, et seda tuleb teha). Piltidelt pole näha, aga sellel on ka kapuuts, mis on ootamatust kilematerjalist, aga olen sellega juba harjunud. 
Teine ost võib-olla ei ole kõõõige vajalikum, aga samas olen juba ammu tahtnud uut kaabut - kes mäletab, siis mõni aasta tagasi kandsin igal üritusel ja olemisel musta kaabut, aga too enam ei ole kuidagi ''mina''. Uus on pisut laiem ja klassikalisema välimusega, mis mulle väga meeldib. 

Järjest rohkem ikka üritan jälgida materjale ning asjade ajatut olemist, et mitte kuhjata kappi suurtes kogustes moekad rõivaid, mis lagunevad kiiresti ning mida omavahel keeruline kokku sobitada. Ma ei ole tegelikult kunagi olnud väga moesuundade järgija, aga eks tahest tahmata olen mõjutatud erinevatest trendidest ning poes pakutavast kaubast. Üritangi nüüd ikka rohkem liikuda ilusa Eesti disaini ning taaskasutuse peale. 

Mantel, kaabu - Telliskivi Kirbukas; Sall - Universaal Universum; Kott - Stradivarius; Kleit - Uuskasutuskeskus; Saapad - ABC King; Sokid - Erdem x H&M

Mis on sinu lemmik kaltsukas Tallinnas?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign