Pages

14. dets 2017

SMOOTH AND CUDDLE ME / Tilk! uued tooted


Eestlaste looduskosmeetika armastus kasvab hetkel meeletu kiirusega! Võib-olla tavakasutajale ei saagi sellest aru, aga selles valdkonnas tööd tehes on lausa hämmastav, kui palju uusi brände ja ettevõtmisi iga kuu peale tuleb. Mõned neist jäävadki vaid näiteks Instagramis oma asju müüma või kaovad sootuks isegi enne füüsiliste toodete välja tulekuni. Teised aga lennutatakse kohe orbiidile ning edulugu võib alata! 

Tilk! bränd on juba kindlasti väga paljudele tuttav, nende värvilised potsikud ja tõeliselt vahune sisu on võitnud tarbijate südamed. Aga kas teadsid, et enne kui oli Tilk!, oli hoopiski EheIlu? Fototõestus on mul täitsa enda vanast postitusest võtta, kui käisin aastal 2015 Mimesis poodi pildistamas. EheIlu kreemid oli väga kihvtide puidust karpide sees (kiire otsing näitab, et tootevalikus oli näokreem ja kehavõie), aga nende aeg riiulitel jäi üürikeseks. Juba novembris 2015 avati tilk.bio veebipood ning rest is history, nagu öeldakse =]

Seda te juba teate, et Tilk! näokoorija on mu suur-suur lemmik, sellest kirjutasin ka hiljuti Best of the Best looduskosmeetika postituses, samuti olen kasutanud kombineeritud naha päevakreemi ning tööl olles olen ka kätekreemi korduvalt kasutanud. Nüüd haarasin võimalusest proovida kahte uut toodet, mida Tilk! esitles septembri lõpus. See on minu mäletamist mööda esimene kord, kui nad algsesse tooteliini midagi lisasid. 


Kuna ma olen suur näoõlide fänn (khm-khm, keegi üritas ka enda kosmeetikabrändi luua siin, khm-khm...), siis tundus toreda nimega Smooth Me näoõli hea valik, mida katsetada. Minu jaoks on toode liiga suures pudelis ning.. ma olen ikka pipeti tüdruk =D Mulle meeldib õhtuti pipetiga toodet otse näole tilgutada (otsaesine + mõlemad põsed), sest spreipumbaga pubelid ja õlid ei saa omavahel väga hästi läbi. Küll aga on toode seal pudelis väga-väga mõnus, seega pigistan silma kinni. Nüüd tuleb üks väga veider kompliment - see näoõli lõhnab nagu mu pesuvahend! Aga ma armastan seda, sest ma armastan oma pesuvahendi lõhna! Koduses majapidamises kasutan 95% ainult Sonetti tooteid ning nende lavendli pesuvedelik on kindel lemmik. Seega, minu jaoks seostub näoõli lõhn puhtuse ja heaolutundega. Ma hoiatasin, et veider kompliment, hah! 

Rääkides sisust, siis põhilised koostisosad on kookos- ja jojobaõli, kadaka ekstrakt ning kadaka/lavendli õlid. Imendumine on üsna kiire, ma panen õlisid aaaalaaaati niiskele nahale (siit nipp, kui tunned, et sulle õlid ei sobi, sest jäävad kuidagi näkku rulluma ning kleepuma)


Teine uus toode on Cuddle Me kehavõie, mis on juba nimepoolest nii nunnu - kellele ei meeldiks kaisutada? Nagu võided ikka, on Cuddle Me väga rammus kehaniisutaja. Sobib kindlasti kuivale nahale (mis mul ka on) ning pigem soovitaksin seda kasutada peale pesu, kui nahk on niiske. Kuivale nahale määrides ei taha toode ideaalselt imenduda, vähemalt minu puhul oli see nii. Lõhnab näoõlile sarnaselt, kuid mahedamalt, kuna kehavõides on ainult kadaka õli. 

Kindlasti sobib seega see toode ka meestele, kes muidu võib-olla lõhnu pigem pelgavad. Mina olen suur kadakafänn (mis ilmnes väga suuresti eelmises postituses..) ning see võie võiks isegi veelgi rohkem lõhnata! Baasõlide lõhn lööb päris palju ninna, eriti, kuna koostisesse on lisatud ka kanepiõli, mis on väga spetsiifilise lõhnaga. Aga just nende õlide segu teeb Cuddle Me kehavõidest ideaalse külma aja kaaslase. Kindlasti sobiks seda ka näonahal kasutada (mida ma kavatsengi kindlasti teha), sest koostisesse kuuluvad mu suured lemmikud - jojobaõli, kakao- ja sheavõi. 

Kasutajasõbralikuks teeb kehavõide puidust spaatel, mis on tootel kaasas. Siis ei pea näppupidi tootes sees surkima!  

Kõikide Tilk! mõnusate toodetega saad tutvuda kodulehel tilk.bio!

Postitus on valminud koostöös Tilk! looduskosmeetika brändiga. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign